OM KØLBÆK

OM KØLBÆK HUSE

Kølbæk Huse startede i 1999 som et enkeltmandsfirma med jyske traditioner. Fleksibilitet, troværdighed og individualitet er i højsædet. I dag er værdierne de samme og firmaet er et ApS.

 

I alle byggeriets faser vil I have tæt kontakt til Jan Kølbæk, ejer af Kølbæk Huse samt Kølbæk Totalentreprise. Vi tilbyder professionel rådgivning – fra lovkrav, projektering, indretning, valg af materialer til kvalitetsvurdering.

 

Privat eller erhverv

Vores speciale er nybyg og renovering/ombygning til såvel private som erhvervskunder. Vi ligger vægt på individualitet og har stor fleksibilitet i vores udførelse. De projekter vi leverer ligger i prisklassen mellem 1 og 6 mio. kr., alle sammen med det samme resultat.

 

VORES STYRKE ER

Kølbæk Totalentreprise’ varemærke er kvalitet og tilfredse kunder.

 

Vi står for projektstyringen fra start til slut og sørger hele tiden for at holde jer orienteret om, hvor vi er i processen og hvilke forventninger, der er til jer. Det vil sige I hele tiden har føling med hvornår der er deadline for de beslutninger, I skal træffes undervejs; Eksempelvis mht. køkkenvalg, farver, armaturer, stikkontakter, gulvvalg osv.

 

Til vores erhverskunder tager vi højde for din forretning. Vi ser udfordringerne inden de opstår og løser dem hurtigt. Projektforløbet planlægges minutiøst i samarbejde med dig for at sikre minimal indgribning i din produktion.

 

Ved projektets start ligges en tidsplan, som vi sætter en ære i at overholde.

 

Hvad enten der er tale om en renovering eller nybyg, går vi ikke på kompromis med kvaliteten. Gennem hele projektet foretages der kvalitetskontrol løbende. Ikke kun i henhold til lovkravene men i høj grad også i forhold til perfektion.

 

Kølbæk Totalentreprise’ dygtige og erfarne medarbejdere er hjørnestenen for kvalitetsarbejdet. De leverer et godt gedigent håndværk og er garanter for en altid ryddelig byggeplads.

 

Prisen for Jeres projekt indeholder alt for at sikre et indflytningsklart resultat.

 

Kontakte Kølbæk Huse for et tilbud eller en uforpligtigende samtale.

 

 

Q161:

Når familiens base har høj prioritet

Rummelige børneværelser, stort soveværelse med tilhørende badeværelse og attraktiv køkken/alrum.

Forgang og bryggers kombineret i én indgang.

 

Til Jer der gerne vil have plads til alle.

 

Kr. 1.515.000

 

Copyright © All Rights Reserved, Privacy Policy. Kølbæk Huse - Thujavej 43 : 5250 Odense SV : Tlf. +45 4015 8368